Bedrijven, scholen, ... image
Stem, klank, muziek stimuleert behalve de verbinding met jezelf, eveneens de verbinding met medecursisten, collega(s), leerlingen ... .

Het stimuleert mede de creativiteit, zelfstandigheid, empathie, teamwork, productiviteit, flexibiliteit ... .
Bijvoorbeeld een wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse stemklank- muziekmeditatie van 30 min., draagt bij aan het mentale en fysieke welbevinden van de werknemers en gaat zo de optimale werking van het bedrijf of organisatie nog extra bewerkstelligen.De duurtijd van een sessie en de frequentie bepalen mee de intensiteit- beleving en resultaten.
Klank, muziek en stemexpressie kunnen uiteraard harmonisch samenvloeien bij innovatieve events, teambuildings, personeelsdagen, ... .

Ook een korte klank- muziekmeditatie van 10 à 15min. creëert een rust, ruimte in hoofd en lichaam, wat het ontvangen van nieuwe informatie vergemakkelijkt en bijgevolg een meerwaarde geeft bij seminars, innovatieve events, pedagogische studiedagen en andere inspannende mentale activiteiten.
Deze korte sessie kan bij aanvang, tijdens een break en- of op het einde van het evenement. 

Het aantal deelnemers, de inhoud, de doelgroep en de duurtijd bepalen het tarief op maat.


Een stembegeleidingssessie- traject voor bijvoorbeeld leidinggevenden geeft een extra ondersteuning en stimulans naar een krachtdadiger beleving van zichzelf. Dit heeft automatisch een constructief gevolg in de functie als leidinggevende.

De duurtijd van een stembegeleidingssessie of traject bepaald het tarief op maat.


Klankmeditaties en stembegeleidingssessies stimuleren het spirituele quotiënt.