Sorry, registratie is beëindigd.

Intuïtief voice and music event gebracht door: Hanneke Claessen (Hannekesnest), Bart Verhelst (B-Earth) en Jordy Scholiers (Joysun).


  • Datum: 29/04/2023 08:00 PM - 29/04/2023 10:00 PM
  • Locatie Graatakker 118/studio 118, Turnhout, België (Kaart)

Beschrijving

Sound journey 

Wij, Hanneke, Bart en Jordy, brachten een serene en hartverwarmende openingsceremonie van 'Het Festival-van-Verbinding' 2022 en zetten het graag verder met dit event.

Vanuit onze passie brengen we een harmonische samenvloeiing van zang, muziek, klank en stiltemomenten.

Samen met drums, hanpan, harmonium, duimpiano, windgong, gitaar, didgeridoo, shakuhachi, … nodigen we je verder uit naar jou innerlijke stilte, rust, ont-spanning en zo naar de verbinding met je lichaam, hart en ziel … .


Wanneer:

Zaterdag 29 april 2023, om 20u, einde 22u. 

(Deuren open vanaf 19u45)


Waar:

Studio 118 Graatakker 118 2300 Turnhout


Inkom:
Praktisch:

Early bird 33 euro en early bird duoticket 60 euro tot 16 april.

Vanaf 17 april 39 euro en duoticket 66 euro.

Tickets bestellen via: contact@B-Earht.be


Breng iets mee om zacht, warm en comfortabel te liggen.

We starten om 20u en ronden af omstreeks 21u30 met een tasje thee en versnaperingen.

Direct voor de deur en in de directe omgeving kan je parkeren, betalend tot 18u. Ook kan je op 4 minuten loopafstand op het grote parkeerterrein op de hoek van de Parklaan en Graatakker gratis parkeren. Op 1 minuut loopafstand is de parkeergarage van Bioscoop UGC.


Meer info over:

Hanneke Claessen, ‘Hannekesnest’ is een Kempense singer-songwriter met een gevoelige snaar. Hanneke creëert Nederlandstalige liedjes, uit het leven gegrepen. Ze brengt deze met haar gitaar en stem, van hart tot hart. Je kan haar online vinden op Facebook, YouTube en Instagram (Hannekesnestmuziek).

Bart Verhelst, 'B-Earth', een natuur belever, stiltecreator, gepassioneerd over en door het wonder der klanken. Door de klanken, boventonen, muziek die hij maakt wordt je uitgenodigd om te laten gebeuren, los te laten, aan niets meer te denken, gedragen te worden, te genieten. Een moment van resonantie, zelfbeleving, jezelf en je authenticiteit verder (her)ontdekken.  Meer info over Bart (B-Earth), www.B-Earth.be

Jordy Scholiers, ‘Joysun’, heeft op zijn zoektocht naar zichzelf verschillende bijzondere plekken op deze mooie aardbol bezocht waar hij zijn muzikale geschenken ontdekt heeft. Jordy is een ware genezer, hij weet met zijn stem en instrumenten jou te raken in het diepst van je wezen. Hij is een zachte man die leeft vanuit zijn hart en dat is voelbaar vanaf de eerste toon. Hij nodigt jou uit om thuis te komen in jezelf, in jouw aarde, in jouw lichaam, in jouw hart. De helende klanken omhullen jou als een liefdevol deken waar alles welkom is en helemaal mag zijn zoals het is.