Sorry, registratie is beëindigd.

Op zondag 30 oktober, de dag van de stilte zijn er 3 voorstellingen om 15, 17 en 20 uur (duur: +/- 1 uur) Meer details en ticketlink in de beschrijving hieronder.


  • Datum: 30/10/2022 03:00 PM - 30/10/2022 09:00 PM
  • Locatie Pierre van Gehuchtenstraat 29, Ekeren Antwerpen, België (Kaart)

Beschrijving

Stilte in alles

Verhalen, muziek en beeld

Huiskamervoorstelling


De voorstelling draait rond het boek "Stilte in alles" van stiltecoach en weefster, Petra Dumoulin. Stilte is al meer dan 50 jaar haar ding en ze ontdekte dat die kwaliteit altijd en overal aanwezig is in het leven. Tijdens de voorstelling leest ze met passie stille mijmeringen uit het boek voor.

Link naar Petra's website.


Joris Van Hove is ingegaan op de uitdaging om dit boek digitaal te illustreren. Met de tekst als inspiratiebron maakte hij schetsen op papier om die daarna via computer uit te werken. Joris heeft ooit de opleidingen grafiek en beeldhouwen gevolgd in de academie.

Link naar Joris' website.


Bart Verhelst (B-Earth) gaat, tijdens de voorstelling, de uitdaging aan om de verhalen en beelden met klank te omarmen. De muziek, die Bart in het moment creëert, nodigt jou uit om je gedachten te verstillen, je lichaam te ontspannen en je kinderlijke verwondering te heractiveren. B-Earth biedt stemklankexpressie en klankmeditaties aan en is daarenboven natuurfotograaf.

Link naar B-Earth's website.


Wanneer?

Op zondag 30 oktober, de dag van de stilte

zijn er 3 voorstellingen om 15, 17 en 20 uur

Waar?

In Ekeren, wijk Rozemaai.

Adres: Pierre Van Gehuchtenstraat 29


Om het comfortabel en gezellig te houden, nodigen we per voorstelling maximaal 20 mensen uit in de huiskamer.

Deelnameprijs? 

€15, - per deelnemer


Ik wil dit meemaken!

Tickets bestellen via: deze pagina